Samsung Onthult de A51 en de A71

Samsung Onthult de A51 en de A71

Begin dit jaar herontwikkelde Samsung haar A-serie zeer succesvol met de a10 tot en met de a90 (in een select aantal landen) Nog geen jaar later krijgen tenmiste twee van deze nieuwe telefoons een nieuw model; de a51 en de a71.

De A51
rnMet een oog op de specificaties en het ontwerp valt er eigenlijk meteen op waar de focus op ligt. Camera’s (Het meervoud is niet per ongeluk) om precies te zijn, vier camera’s op de achterkant. Dit is er één extra ten opzichtte van zijn voorganger. Ook is de kwaliteit van de camera’s flink verbeterd (48, 12, 5 en 5 megapixel respectievelijk)

Ook bij de selfiecamera is er flinke vooruitgang geboekt, in plaats van 25 zal deze 32 megapixels tellen. Wat ook direct opvalt is dat de zogenoemde ‘Notch’ direct na invoer zijn aftreden doet, er zal, net als bij de Note 10 een camera gat zitten, midden bovenin.

Als je de overige specificaties van de 51 naast de 51 legt zie je weinig verschil; het formaat is hetzelfde, de processor is hetzelfde, ook het werkgeheugen blijft 4gb. Wat wel heel erg opvallend is, is het feit dat de a50 128gb inte geheugen had maar de opvolger heeft daar de helft van.

De A71
rnBij deze telefoon valt er op dat er eigenlijk nog minder veranderd ten opzichtte van zijn oudere broer. 128gb intern geheugen, 6 of 8 gb werkgeheugen. Hetzelfde formaat. Wat is er dan anders? Net als bij de a51 zal hij geen ‘Notch’ meer hebben op de voorkant maar een enkel gat midden bovenin en vier camera’s op de achterkant (64, 12, 5 en 5 megapixel respectievelijk)

TERUG NAAR BOVEN